Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]снимка БулфотоПрезидентът би могъл да бави нещата

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgснимка БулфотоПрезидентът би могъл да бави нещата
Коментари Харесай

Биков за президента: Еми той постоянно се скатава, много се е изнежил

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

фотография Булфото

Президентът би могъл да бави нещата и най-после да се окаже, че парламентарните избори ще бъдат някъде през декември. Тогава ще пристигна един по-голям въпрос от актуализацията на бюджета. Ще става въпрос за годишния бюджет за 2022 година Кой ще го прави? Ще има ли парламент и държавно управление по това време. Това е доста по-важно от актуализацията. 

Това разяснява Тома Биков от ГЕРБ от парламентарната естрада през днешния ден.

Кой има изгода от две в едно и кой няма изгода от две в едно, уточни той.

Много срамна тая работа, бе! Ако бяхте подкрепили на Корнелия Нинова мандата, щеше да има и актуализация, и всичко. Защо е нужно до 7 септември да има период? Нека да отиваме на избори, че да можем да премиемаме бюджет за 2022 година Радев се скатава непрекъснато. Той вика министър председателят да каже. Премиерът вика здравния министър да каже. Здравният министър вика хората да кажат. Скатавка! Скатавка!, уточни той.

Той Радев по тази причина желае в този момент актуализация. За да може да тупка топката, тъй че парламентарните избори да са след президентските, щото може парламентарните да вземе да ги завоюва ГЕРБ и в случай че това стане, ще изпадне в неуместна обстановка, разяснява Биков. 

Ще настъпи подобен провал за президента, че никой няма да желае да му стане и смокиново листо дори, добави той. 

Затова той желае след това да са изборите. Ама кой от нас има изгода от тази работа? Да не се нарушавал конституционни дух с избори две в едно. Че в Съединени американски щати вършат избори пет в едно, разяснява Биков. 

Сега би трябвало да вършим изборите по този начин, както на президента му е комфортно. Щото доста се е изнежил. Има си служебно държавно управление, има си Бойко Рашков, в този момент и датата на изборите би трябвало да му е комфортна. Това е дебата през днешния ден. Не се подвеждайте по рипкането и ние тука да се караме тука. Манолова, какво се карате. Да понижим периода и да вървим на избори. Давайте да вървим, тъй като ще вземе Кирил Петков да си направи партия и ще стане още по-трудно. Не знам, тогава ще би трябвало да удължаваме с още 4-5 месеца този парламент, с цел да се структурира всичко, приключи той.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР